"We Cook What We Produce"

Our Dishes

Agriturismo Alto Venda boasts a panoramic dining room overlooking the valleys facing south of the Euganean Hills. This structure is entirely covered in trachyte stone of the Euganean Hills and wood.

The Alto Venda Kitchen is typically Venetian and characterized by food products produced directly in the Agritourism Farm.

 

For example, fresh pasta is produced with natural products, the flour comes from the cultivated wheat and reaped on the farm. A mill with stone millstones inside the structure, obtains both the whole wheat flour and the flour separated from the semolina and from the bran by means of a sieve incorporated in the mill.

The strong point of the Alto Venda kitchen is the spit with coals in which pork, rabbit, guinea fowl and cockerels cook slowly for about 3 hours over a very slow fire, to preserve and enhance the organoleptic properties of the meat. All the grills of the farm are grilled with wood.

 

The Alto Venda organizes themed evenings where you can prepare quail risotto, spit quail, pheasant, tripe alla veneta, suckling pig on a spit with potatoes and spaghetti or bavette with freshwater lobsters.

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Menu of the day
Menu of the day
Antipasti
Affettati ossocollo salame ppancetta sopressa € 7,00
Crudo di Montagnana e treccia € 9,00
Tortino al radicchio su fonduta di formaggio € 7,00
culaccia di montagnana e tomino € 9,00
Battuta di Garronese insalata di melanzane e stracciatella € 11'00
Soppressa dell'Alto Venda e asparagi marinati € 9,00
Fiori di Zucca Ripieni di ricotta al Basilico su Confit di Peperone Dolce € 10,00
Primi Piatti
Bigoli al ragù d'anatra € 8,00
Bigoli mori al ragù d'ortaggi € 7,00
Gnocchi di patate al ragù di faraona e funghi € 8,00
Fettuccine caserecce al ragù di manzo e suino € 7,00
Lasagna del giorno € 7,00
Pappardelle al Ragù di Cinghiale €  8,00
Tagliatelle con Verza e Salsiccia € 8,00
Cappelletti in Brodo € 8,00
Ravioli di Pasta Verde agli Arrosti con Burro Timo e Nocciola € 
Primi Piatti
Coniglio di corte nostrana € 13,00
Faraona di corte nostrana € 13,00
secondi piatti
Guancetta di Bue su Crema di Patate €  13,00
Bocconcini di Manzo ai Carciofi € 12,00
Bollito di Manzo e Cotechino e Cren € 
Secondi Piatti alla Brace
Grigliata Mista (costicine, pollo, salsicce e pancetta di maiale) € 10,00
Pollo di corte nostrana € 9,00
Tagliata di Manzo € 5/etto
Costata di Manzo € 5/etto
Fiorentina € 6/etto
Faraona disossata € 12,00
Braciola di Maiale € 
Hamburger al carbone vegetale garronese veneta indivia in agrodolce, asiago e salsa barbecue € 13,00
Varie
Contorni € 3,00
Dolci della Casa € 3,00
Pane e Coperto € 2,50